Rakennuskemiasta Tytan -edustaja

03 tammikuu 2013

TIEDOTE / 3.1.2013


Rakennuskemia Oy ja Selena FM SA ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen TYTAN -tuotemerkin osalta. Sopimus kattaa Suomen lisäksi myös Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin markkinat. Aiemmin Suomessa TYTAN tuotteita markkinoinut FinSelena Oy lakkauttaa toimintansa vuoden 2013 aikana ja tuotteiden jakelu siirtyy tammikuun 2013 alussa Rakennuskemia Oy:lle.

Pyrimme tarjoamaan kaikille TYTAN jälleenmyyjille mahdollisimman hyvän ja joustavan palvelun sekä varmistamaan tuotteiden katkeamattoman saatavuuden niin siirtymävaiheen aikana kuin sen jälkeen. Anna-Maija Oksanen siirtyy Rakennuskemiaan FinSelenan palveluksesta 2. tammikuuta 2013 alkaen ja avustaa näin omalta osaltaan aiheutuvissa muutoksissa. TYTAN tuotteiden myynti- ja varastotoiminnot yhdistyvät Rakennuskemia Oy:n tiloihin Hyvinkäälle heti vuoden 2013 alkupuolella, jonka jälkeen logistiikkakeskuksemme palvelee Teitä keskitetysti kaikkien tuotesarjojemme osalta. 

Myyntiedustajamme ovat pian Teihin yhteydessä ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan. Toivomme entistäkin monipuolisemman ja kattavamman valikoimamme palvelevan Teitä yhä paremmin ja tarjoavan lisämahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaanne tulevana vuonna.


Hyvää Uutta Vuotta toivottaen,
Mikko Ikonen, toimitusjohtaja, Rakennuskemia Oy
Jukka Nuutinen, myyntijohtaja, Rakennuskemia Oy

---

Lisätietoja: 
jukka.nuutinen@rakennuskemia.fi 
0400-481875Myös Uutiset ja tiedotteet

Timpurilta Talo yhteistyö
Timpurilta Talo yhteistyö

04 tammikuu 2024

Aihetta juhlaan ja uutta henkilöstöä
Aihetta juhlaan ja uutta henkilöstöä

24 lokakuu 2023

WTF® testissä Let's Feast YouTube-kanavalla
WTF® testissä Let's Feast YouTube-kanavalla

03 lokakuu 2023