Search

Kaikki hallinnassa Bison Control Pikaliimalla

  • 1 min read

Bison esittelee tarkimman ja helppokäyttöisimmän pikaliiman koskaan: Bison Super Glue Control nestemäisen pikaliiman. Ei enää liimaisia sormia, tuubin korkin liimautumista tai hallitsematonta liiman valumista. Super Glue Controlin avulla pienet korjaukset on helppo tehdä hetkessä, siististi ja tarkasti.

Direct Stop –teknologian ansiosta pikaliima ei enää sotke. Direct Stop liimatuubin sisällä oleva erikoisrakenne muodostaa vastapaineen, joka imee liimaa takaisin tuubiin. Tuubi palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa, joka aiheuttaa takaisinimu efektin. Liima pysähtyy imun ansiosta ja palautuu takaisin tuubiin. 

Uusi standardi

Direct Stop –teknologiaan perustuvat liimatuubit tulevat jatkossa korvaamaan Bisonin perinteiset pikaliimat. Liima on nyt myös pesukoneenkestävä. Super Glue Control nestemäisestä pikaliimasta tulee uusi standardi: erittäin voimakas, pesukoneenkestävä pikaliima, joka liimautuu helposti ja tarkasti kaikkiin materiaaleihin.

Bison Super Glue Control soveltuu pienten pintojen liimaamiseen, lähes kaikille kiinteille ja joustaville materiaaleille kuten posliini, puu, metalli, nahka, kumi, huopa ja kangas. Kangasta liimatessa suosittelemme kuitenkin testaamaan tuotetta ensin pienelle alueelle ennen käyttöä. Poikkeuksellisesti Bison Control soveltuu myös monile muoveille sekä joissain tapauksissa lasin liimaamiseen. 

Lue lisää tuotesivulta.

Search