Search

EISENWAREN-messut Saksassa 25. - 28. syyskuuta 2022

  • 1 min read

Rakennuskemia Oy osallistuu Eisenwaren International Hardware Fair messuille, jotka järjestetään Kölnissä, Saksassa 25. - 28. syyskuuta 2022.

Messuilla yli 2 000 näytteilleasettajaa yli 40 maasta esittelee innovaatioitaan työkaluista kiinnitys- ja kokoamistarvikkeisiin sekä rakennus- ja tee-se-itse-tarvikkeisiin. Messut on jaettu neljään kategoriaan; työkalut, teollisuuden tarvikkeet, kiinnitys- ja kokoamistarvikkeet sekä kodin kunnostus.

Rakennuskemia Oy esittelee messuilla kaksi brändiä kahdessa eri kategoriassa: WTF® kodin kunnostuksessa ja Quickloader® kiinnitys- ja kokoamistarvikkeissa.

Quickloader® kuormaliinat tekevät lastaamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Tuotesarjassa on useita patentoituja innovaatioita, jotka tarjoavat ratkaisun tyypillisimpiin kuormansidontahaasteisiin, kuten sotkuiset kuormaliinat ja monimutkainen sidontamekanismi. Quickloader® valikoimaan kuuluvat itsestään kelautuvat kuormaliinat sekä erilaisia lisävarusteita pieneen ja suureen kuormansidontaan.

WTF® tarjoaa vakavasti otettavia liimoja hauskoille ihmisille. WTF®-sarja sisältää maailman vahvimmat liimat ja tiivistysmassat. Näillä tuotteilla voit liimata melkein mitä tahansa. Tuotteet on helppo valita ja käyttää. WTF®-tuotteissa on hyödynnetty uuden sukupolven teknologiaa, joka parantaa tuotteiden ominaisuuksia ja käytettävyyttä. WTF®-tuotteissa on useita patentoituja ominaisuuksia, ja laajasti sertifioidut liima- ja tiivistysmassat on kehitetty täyttämään vaativimmankin ammattikäyttäjän tarpeet.

Molemmat brändit ovat Rakennuskemia Oy:n kehittämiä.

Rakennuskemia Oy toivottaa kaikki asiakkaat ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi messuille. Tule tutustumaan osastoillemme A 31 ja A 30 (DIY-bulevardi), halli 11.1 – tarjoamme osastoillamme virvokkeita ja muuta mukavaa samalla kun esittelemme mahtavia tuotteitamme.

Rakennuskemia Oy:n esittely Eisenwarenin sivuilla

www.eisenwarenmesse.com

Search